Onze werkwijze

Wat kun je van ons verwachten?

Goede en persoonlijke service vinden we belangrijk. We zorgen er niet alleen voor dat de zonnepanelen goed werken, maar ook dat alles netjes is afgewerkt. Zo heb je de hele levensduur van de panelen, profijt van dit duurzame en geldbesparende systeem. Wij denken met je mee en regelen de volledige installatie van zonnepanelen, meterkast, batterijsysteem of laadpaal. Dit alles doen we met een professionele en betrouwbare service. Ons doel is dat je jouw investering zo snel en goed mogelijk kunt terugverdienen en tevreden bent met de installatie. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je hieronder lezen.

L

Aanvraag

Eerst brengen we in kaart wat jouw wensen zijn, zodat we je van het beste advies kunnen voorzien. Vul het aanvraagformulier in en wij geven een passend en vrijblijvend advies op maat.
L

Adviesgepsrek en offerte

Wij vinden het belangrijk dat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Daarom komen we bij je langs of hebben we telefonisch een uitgebreid adviesgesprek. Hierin beantwoorden we eventuele vragen en leggen we uit wat de werkzaamheden zullen inhouden. We bekijken samen waar de te plaatsen installatie het best tot zijn recht komt en hoe de bekabeling gaat lopen. Zo kom je achteraf niet voor verrassing te staan en weet je al wat je van het eindresultaat kunt verwachten. Na dit adviesgesprek maken we een gespecificeerde offerte, zodat je volledig geïnformeerd een keuze kunt maken.

L

Plaatsing

Zodra al je vragen zijn beantwoord en je akkoord bent gegaan met de offerte, plannen we zo snel mogelijk een afspraak voor plaatsing in. Na akkoord zal het ongeveer 2 tot 3 maanden duren voor we langskomen. Op de installatiedag komen we alles bij je plaatsen en zorgen we dat alles meteen netjes is afgewerkt. Binnen één dag(deel) is alles geregeld en kun je meteen aan de slag met het opwekken en gebruiken van de zonne-energie. Voor dat we weg zijn, heb jij je eerste eigen groene stroom al gegenereerd.

reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Afgelopen maandag 8 zonnepanelen laten leggen door FDY. Ze zijn echt een sterke team en helpen ...

Meer lezen
ibrahim Yildirim
Afgelopen maandag 8 zonnepanelen laten leggen door FDY. Ze zijn echt een sterke team en helpen je graag. Zeker een aanrader en profesioneel.
ibrahim Yildirim
Duidelijke informatie over zonnepanelen en daarna correct geleverd en aangesloten. Van A tot Z prima ...

Meer lezen
Han
Duidelijke informatie over zonnepanelen en daarna correct geleverd en aangesloten. Van A tot Z prima geregeld.
Han
Zonnepanelen laten plaatsen door FDY, en erg tevreden over de installatie, prijs-kwaliteit, klantvriendelijkheid en nazorg. ...

Meer lezen
Wibo
Zonnepanelen laten plaatsen door FDY, en erg tevreden over de installatie, prijs-kwaliteit, klantvriendelijkheid en nazorg. Zeker een aanrader!
Wibo
Afgelopen week heeft FDY installaties 20 extra zonnepanelen geïnstalleerd op mijn huis. Om plaats...

Meer lezen
Alexander
Afgelopen week heeft FDY installaties 20 extra zonnepanelen geïnstalleerd op mijn huis. Om plaats te maken moesten ook een aantal oudere panelen worden verhuist naar een ander dakvlak. Ik heb bij meerdere partijen offertes uitgevraagd en kreeg bij FDY het gevoel dat ze de materie echt begrijpen. Door mijn elektrotechnische opleiding kan ik de cowboys zelf wel onderscheiden van de specialisten. Het team van FDY heeft de complete opdracht vakkundig opgepakt en zeer netjes afgerond. De communicatie in het voortraject verliep soepel en er wordt ruim tijd besteed aan een goede oplevering samen met de klant. Na een week in productie lijken de nieuwe panelen ongeveer 40% meer op te leveren dan de oude en dat is mooi meegenomen.
Alexander
Zeer professioneel bedrijf. Personeel werkt hard en zeer zorgvuldig gaan geen problemen uit de weg ...

Meer lezen
Bert
Zeer professioneel bedrijf. Personeel werkt hard en zeer zorgvuldig gaan geen problemen uit de weg en gaan pas weg als alles geregeld is. Kort om een dikke 10 zeker voor de elektriciens.
Bert
Flinke partij zonnepanelen laten installeren. Meer dan 15 offertes aangevraagd, FDY kwam qua prijs/kwaliteitsverhouding bovenaan. ...

Meer lezen
Marc Teuwsen
Flinke partij zonnepanelen laten installeren. Meer dan 15 offertes aangevraagd, FDY kwam qua prijs/kwaliteitsverhouding bovenaan. Aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zonnepanelen, geeft zekerheid. Inclusief BTW teruggave service. Is een familiebedrijf, met betrokken en deskundige medewerkers. Goed advies. Installatie in 1 dag, beleefde nette medewerkers. Eigenaar heeft 15 jaar ervaring als elektricien, Komen alle afspraken na, overtroffen de verwachtingen. Beveel dit bedrijf van harte aan!
Marc Teuwsen
Snelle en goede afhandeling. Prima voorlichting en begeleiding! Erg tevreden over de dienstverlening en geplaatste ...

Meer lezen
Kevin Pastor
Snelle en goede afhandeling. Prima voorlichting en begeleiding! Erg tevreden over de dienstverlening en geplaatste zonnepanelen. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden.
Kevin Pastor
Super professioneel geholpen door FDY de 16 zonnepanelen liggen er nu een half jaar en werken ...

Meer lezen
Dominique
Super professioneel geholpen door FDY de 16 zonnepanelen liggen er nu een half jaar en werken perfect, netjes afgewerkt in overleg. Na een paar maanden had ik toch een lekkage omdat er een pan was gebroken onder het paneel wat kan gebeuren uiteraard. En binnen 24h na het melden is het gerepareerd door FDY wat een super service ik ben zeer content met deze installateur dank jullie wel 👌🏻
Dominique
Youssef heeft bij ons (voor Ecotec solar) een storing verholpen in de aardlek die werd ...

Meer lezen
RiJk. !
Youssef heeft bij ons (voor Ecotec solar) een storing verholpen in de aardlek die werd veroorzaakt door de zonnepanelen. Een rustige en aardige man die duidelijk uitleg geeft en echt kennis van zaken heeft. Prima opgelost zo!
RiJk. !
Na diverse offertes vergeleken te hebben was ik er al snel achter dat FDY de...

Meer lezen
Henri Verweij
Na diverse offertes vergeleken te hebben was ik er al snel achter dat FDY de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Mede door het zongarant certificaat, wat je ontvangt op de installatie. Het contact met zowel Youssouf als Mohammed was prettig, beleefd en professioneel. Recent heeft FDY Installaties dan ook 13 panelen met micro omvormers op ons dak geïnstalleerd. Daarvoor kwamen maar liefst 5 medewerkers de klus in een uur of 5 klaren. Ook hierover niets dan lof, het ging beleefd, snel en zeer vakkundig. Kortom, FDY is een absolute aanrader wat mij betreft.
Henri Verweij

Contact opnemen

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?