Onze werkwijze

Wat kun je van ons verwachten?

Goede en persoonlijke service vinden we belangrijk. We zorgen er niet alleen voor dat de zonnepanelen goed werken, maar ook dat alles netjes is afgewerkt. Zo heb je de hele levensduur van de panelen, profijt van dit duurzame en geldbesparende systeem. Wij denken met je mee en regelen de volledige installatie van zonnepanelen, meterkast, batterijsysteem of laadpaal. Dit alles doen we met een professionele en betrouwbare service. Ons doel is dat je jouw investering zo snel en goed mogelijk kunt terugverdienen en tevreden bent met de installatie. Hoe dit in zijn werk gaat, kun je hieronder lezen.

L

Aanvraag

Eerst brengen we in kaart wat jouw wensen zijn, zodat we je van het beste advies kunnen voorzien. Vul het aanvraagformulier in en wij geven een passend en vrijblijvend advies op maat.
L

Telefonisch gesprek

Wij vinden het belangrijk dat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Daarom hebben we telefonisch een uitgebreid verkennend gesprek. Hierin beantwoorden we eventuele vragen en leggen we uit wat de werkzaamheden zullen inhouden. 

L

Offerte

Nadat we je telefonisch hebben gesproken, hebben we in grote lijnen je wensen in kaart gebracht. Op basis van die input, maken we een eerste offerte. 

L

Adviesgesprek + schouw

Na onze eerste offerte, komen we graag bij je langs voor een uitgebreid adviesgesprek. Daarnaast bekijken we gelijk jouw situatie, zodat we niet voor verrassingen komen te staan bij de installatie.

L

Plaatsing

Zodra al je vragen zijn beantwoord en je akkoord bent gegaan met de offerte, plannen we zo snel mogelijk een afspraak voor plaatsing in. Na akkoord zal het ongeveer 2 tot 3 maanden duren voor we langskomen. Op de installatiedag komen we alles bij je plaatsen en zorgen we dat alles meteen netjes is afgewerkt. Binnen één dag(deel) is alles geregeld en kun je meteen aan de slag met het opwekken en gebruiken van de zonne-energie. Voor dat we weg zijn, heb jij je eerste eigen groene stroom al gegenereerd. 

Belangrijk: er is geen aanbetaling nodig

reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Wat een goed bedrijf vriendelijk, waren op tijd, werken echt super goed je krijgt een 10. ...
Meer lezen
Danielle
Wat een goed bedrijf vriendelijk, waren op tijd, werken echt super goed je krijgt een 10. Danny uit maarssenbroek
Danielle
Eind januari heeft FDY installatie 16 zonnepanelen op ons gezamenlijke dak geplaatst. Ondanks dat er vier ...
Meer lezen
freek Terberg
Eind januari heeft FDY installatie 16 zonnepanelen op ons gezamenlijke dak geplaatst. Ondanks dat er vier panelen anders kwamen te liggen dan vooraf aangegeven waren we tevreden. Bij mij is er geboord om via de kelder bij mijn meterkast te komen. Nu is dat niet goed afgedekt waardoor mijn kelder onder water kwam te staan. Na verschillende appjes, belletjes om te vragen om langs te komen zijn ze langsgekomen en hebben ze het dichtgekit. Ook dit hielp niet en na verschillende appjes en belletjes, mocht ik de elektricien zelf bellen om een afspraak te maken. De omgekeerde wereld lijkt mij. De elektricien zal langskomen, maar kwam niet. Slechte interne planning gaf de elektricien aan. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds niet langsgekomen om het probleem op te lossen. Al met al voor after-service moet je bij deze partij zeker niet zijn. Een partij die de wind in de rug had/heeft, maar de zeilen te klein zijn om ze op te vangen.
freek Terberg
Afgelopen maandag 8 zonnepanelen laten leggen door FDY. Ze zijn echt een sterke team en helpen ...
Meer lezen
ibrahim Yildirim
Afgelopen maandag 8 zonnepanelen laten leggen door FDY. Ze zijn echt een sterke team en helpen je graag. Zeker een aanrader en profesioneel.
ibrahim Yildirim
Duidelijke informatie over zonnepanelen en daarna correct geleverd en aangesloten. Van A tot Z prima ...
Meer lezen
Han
Duidelijke informatie over zonnepanelen en daarna correct geleverd en aangesloten. Van A tot Z prima geregeld.
Han
Zonnepanelen laten plaatsen door FDY, en erg tevreden over de installatie, prijs-kwaliteit, klantvriendelijkheid en nazorg. ...
Meer lezen
Wibo
Zonnepanelen laten plaatsen door FDY, en erg tevreden over de installatie, prijs-kwaliteit, klantvriendelijkheid en nazorg. Zeker een aanrader!
Wibo
Afgelopen week heeft FDY installaties 20 extra zonnepanelen geïnstalleerd op mijn huis. Om plaats...
Meer lezen
Alexander
Afgelopen week heeft FDY installaties 20 extra zonnepanelen geïnstalleerd op mijn huis. Om plaats te maken moesten ook een aantal oudere panelen worden verhuist naar een ander dakvlak. Ik heb bij meerdere partijen offertes uitgevraagd en kreeg bij FDY het gevoel dat ze de materie echt begrijpen. Door mijn elektrotechnische opleiding kan ik de cowboys zelf wel onderscheiden van de specialisten. Het team van FDY heeft de complete opdracht vakkundig opgepakt en zeer netjes afgerond. De communicatie in het voortraject verliep soepel en er wordt ruim tijd besteed aan een goede oplevering samen met de klant. Na een week in productie lijken de nieuwe panelen ongeveer 40% meer op te leveren dan de oude en dat is mooi meegenomen.
Alexander
Zeer professioneel bedrijf. Personeel werkt hard en zeer zorgvuldig gaan geen problemen uit de weg ...
Meer lezen
Bert
Zeer professioneel bedrijf. Personeel werkt hard en zeer zorgvuldig gaan geen problemen uit de weg en gaan pas weg als alles geregeld is. Kort om een dikke 10 zeker voor de elektriciens.
Bert
Flinke partij zonnepanelen laten installeren. Meer dan 15 offertes aangevraagd, FDY kwam qua prijs/kwaliteitsverhouding bovenaan. ...
Meer lezen
Marc Teuwsen
Flinke partij zonnepanelen laten installeren. Meer dan 15 offertes aangevraagd, FDY kwam qua prijs/kwaliteitsverhouding bovenaan. Aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zonnepanelen, geeft zekerheid. Inclusief BTW teruggave service. Is een familiebedrijf, met betrokken en deskundige medewerkers. Goed advies. Installatie in 1 dag, beleefde nette medewerkers. Eigenaar heeft 15 jaar ervaring als elektricien, Komen alle afspraken na, overtroffen de verwachtingen. Beveel dit bedrijf van harte aan!
Marc Teuwsen
Snelle en goede afhandeling. Prima voorlichting en begeleiding! Erg tevreden over de dienstverlening en geplaatste ...
Meer lezen
Kevin Pastor
Snelle en goede afhandeling. Prima voorlichting en begeleiding! Erg tevreden over de dienstverlening en geplaatste zonnepanelen. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden.
Kevin Pastor
Super professioneel geholpen door FDY de 16 zonnepanelen liggen er nu een half jaar en werken ...
Meer lezen
Dominique
Super professioneel geholpen door FDY de 16 zonnepanelen liggen er nu een half jaar en werken perfect, netjes afgewerkt in overleg. Na een paar maanden had ik toch een lekkage omdat er een pan was gebroken onder het paneel wat kan gebeuren uiteraard. En binnen 24h na het melden is het gerepareerd door FDY wat een super service ik ben zeer content met deze installateur dank jullie wel 👌🏻
Dominique

Contact opnemen

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Samenwerkingspartners.

Omvormers.