Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen op een rijtje.

reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Afgelopen maandag 8 zonnepanelen laten leggen door FDY. Ze zijn echt een sterke team en helpen ...

Meer lezen
ibrahim Yildirim
Afgelopen maandag 8 zonnepanelen laten leggen door FDY. Ze zijn echt een sterke team en helpen je graag. Zeker een aanrader en profesioneel.
ibrahim Yildirim
Duidelijke informatie over zonnepanelen en daarna correct geleverd en aangesloten. Van A tot Z prima ...

Meer lezen
Han
Duidelijke informatie over zonnepanelen en daarna correct geleverd en aangesloten. Van A tot Z prima geregeld.
Han
Zonnepanelen laten plaatsen door FDY, en erg tevreden over de installatie, prijs-kwaliteit, klantvriendelijkheid en nazorg. ...

Meer lezen
Wibo
Zonnepanelen laten plaatsen door FDY, en erg tevreden over de installatie, prijs-kwaliteit, klantvriendelijkheid en nazorg. Zeker een aanrader!
Wibo
Afgelopen week heeft FDY installaties 20 extra zonnepanelen geïnstalleerd op mijn huis. Om plaats...

Meer lezen
Alexander
Afgelopen week heeft FDY installaties 20 extra zonnepanelen geïnstalleerd op mijn huis. Om plaats te maken moesten ook een aantal oudere panelen worden verhuist naar een ander dakvlak. Ik heb bij meerdere partijen offertes uitgevraagd en kreeg bij FDY het gevoel dat ze de materie echt begrijpen. Door mijn elektrotechnische opleiding kan ik de cowboys zelf wel onderscheiden van de specialisten. Het team van FDY heeft de complete opdracht vakkundig opgepakt en zeer netjes afgerond. De communicatie in het voortraject verliep soepel en er wordt ruim tijd besteed aan een goede oplevering samen met de klant. Na een week in productie lijken de nieuwe panelen ongeveer 40% meer op te leveren dan de oude en dat is mooi meegenomen.
Alexander
Zeer professioneel bedrijf. Personeel werkt hard en zeer zorgvuldig gaan geen problemen uit de weg ...

Meer lezen
Bert
Zeer professioneel bedrijf. Personeel werkt hard en zeer zorgvuldig gaan geen problemen uit de weg en gaan pas weg als alles geregeld is. Kort om een dikke 10 zeker voor de elektriciens.
Bert
Flinke partij zonnepanelen laten installeren. Meer dan 15 offertes aangevraagd, FDY kwam qua prijs/kwaliteitsverhouding bovenaan. ...

Meer lezen
Marc Teuwsen
Flinke partij zonnepanelen laten installeren. Meer dan 15 offertes aangevraagd, FDY kwam qua prijs/kwaliteitsverhouding bovenaan. Aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zonnepanelen, geeft zekerheid. Inclusief BTW teruggave service. Is een familiebedrijf, met betrokken en deskundige medewerkers. Goed advies. Installatie in 1 dag, beleefde nette medewerkers. Eigenaar heeft 15 jaar ervaring als elektricien, Komen alle afspraken na, overtroffen de verwachtingen. Beveel dit bedrijf van harte aan!
Marc Teuwsen
Snelle en goede afhandeling. Prima voorlichting en begeleiding! Erg tevreden over de dienstverlening en geplaatste ...

Meer lezen
Kevin Pastor
Snelle en goede afhandeling. Prima voorlichting en begeleiding! Erg tevreden over de dienstverlening en geplaatste zonnepanelen. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden.
Kevin Pastor
Super professioneel geholpen door FDY de 16 zonnepanelen liggen er nu een half jaar en werken ...

Meer lezen
Dominique
Super professioneel geholpen door FDY de 16 zonnepanelen liggen er nu een half jaar en werken perfect, netjes afgewerkt in overleg. Na een paar maanden had ik toch een lekkage omdat er een pan was gebroken onder het paneel wat kan gebeuren uiteraard. En binnen 24h na het melden is het gerepareerd door FDY wat een super service ik ben zeer content met deze installateur dank jullie wel 👌🏻
Dominique
Youssef heeft bij ons (voor Ecotec solar) een storing verholpen in de aardlek die werd ...

Meer lezen
RiJk. !
Youssef heeft bij ons (voor Ecotec solar) een storing verholpen in de aardlek die werd veroorzaakt door de zonnepanelen. Een rustige en aardige man die duidelijk uitleg geeft en echt kennis van zaken heeft. Prima opgelost zo!
RiJk. !
Na diverse offertes vergeleken te hebben was ik er al snel achter dat FDY de...

Meer lezen
Henri Verweij
Na diverse offertes vergeleken te hebben was ik er al snel achter dat FDY de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Mede door het zongarant certificaat, wat je ontvangt op de installatie. Het contact met zowel Youssouf als Mohammed was prettig, beleefd en professioneel. Recent heeft FDY Installaties dan ook 13 panelen met micro omvormers op ons dak geïnstalleerd. Daarvoor kwamen maar liefst 5 medewerkers de klus in een uur of 5 klaren. Ook hierover niets dan lof, het ging beleefd, snel en zeer vakkundig. Kortom, FDY is een absolute aanrader wat mij betreft.
Henri Verweij

Contact opnemen

Heb je vragen?