Over ons

Een familiebedrijf.

Al meer dan 10 jaar runnen wij met veel passie en betrokkenheid dit familiebedrijf. We zijn gevestigd in IJsselstein, maar werken door het hele land. We hebben veel ervaring met het adviseren over en het plaatsen van zonnepanelen. Hierbij vinden we goede service en kwaliteit belangrijk. We zetten graag een stapje extra, om alles helemaal naar wens te maken. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat we je altijd van de beste techniek kunnen voorzien. Zo dragen we samen bij aan een groene en duurzame toekomst.

Persoonlijke service, daar staan we voor. Korte lijntjes en direct contact, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn. Je weet met wie je te maken hebt en wat voor werk we gaan uitvoeren. Afspraak is afspraak en die komen we na. We maken van tevoren duidelijke afspraken en werken met projectprijzen, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Vertrouwen en eerlijkheid zijn belangrijke pijlers, op die manier werken we met je samen. Zo leveren wij werk waar we trots op zijn en kun jij elke dag genieten en profiteren van de groene stroom die je opwekt, daar krijgen we energie van.

reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Wat een goed bedrijf vriendelijk, waren op tijd, werken echt super goed je krijgt een 10. ...
Meer lezen
Danielle
Wat een goed bedrijf vriendelijk, waren op tijd, werken echt super goed je krijgt een 10. Danny uit maarssenbroek
Danielle
Eind januari heeft FDY installatie 16 zonnepanelen op ons gezamenlijke dak geplaatst. Ondanks dat er vier ...
Meer lezen
freek Terberg
Eind januari heeft FDY installatie 16 zonnepanelen op ons gezamenlijke dak geplaatst. Ondanks dat er vier panelen anders kwamen te liggen dan vooraf aangegeven waren we tevreden. Bij mij is er geboord om via de kelder bij mijn meterkast te komen. Nu is dat niet goed afgedekt waardoor mijn kelder onder water kwam te staan. Na verschillende appjes, belletjes om te vragen om langs te komen zijn ze langsgekomen en hebben ze het dichtgekit. Ook dit hielp niet en na verschillende appjes en belletjes, mocht ik de elektricien zelf bellen om een afspraak te maken. De omgekeerde wereld lijkt mij. De elektricien zal langskomen, maar kwam niet. Slechte interne planning gaf de elektricien aan. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds niet langsgekomen om het probleem op te lossen. Al met al voor after-service moet je bij deze partij zeker niet zijn. Een partij die de wind in de rug had/heeft, maar de zeilen te klein zijn om ze op te vangen.
freek Terberg
Afgelopen maandag 8 zonnepanelen laten leggen door FDY. Ze zijn echt een sterke team en helpen ...
Meer lezen
ibrahim Yildirim
Afgelopen maandag 8 zonnepanelen laten leggen door FDY. Ze zijn echt een sterke team en helpen je graag. Zeker een aanrader en profesioneel.
ibrahim Yildirim
Duidelijke informatie over zonnepanelen en daarna correct geleverd en aangesloten. Van A tot Z prima ...
Meer lezen
Han
Duidelijke informatie over zonnepanelen en daarna correct geleverd en aangesloten. Van A tot Z prima geregeld.
Han
Zonnepanelen laten plaatsen door FDY, en erg tevreden over de installatie, prijs-kwaliteit, klantvriendelijkheid en nazorg. ...
Meer lezen
Wibo
Zonnepanelen laten plaatsen door FDY, en erg tevreden over de installatie, prijs-kwaliteit, klantvriendelijkheid en nazorg. Zeker een aanrader!
Wibo
Afgelopen week heeft FDY installaties 20 extra zonnepanelen geïnstalleerd op mijn huis. Om plaats...
Meer lezen
Alexander
Afgelopen week heeft FDY installaties 20 extra zonnepanelen geïnstalleerd op mijn huis. Om plaats te maken moesten ook een aantal oudere panelen worden verhuist naar een ander dakvlak. Ik heb bij meerdere partijen offertes uitgevraagd en kreeg bij FDY het gevoel dat ze de materie echt begrijpen. Door mijn elektrotechnische opleiding kan ik de cowboys zelf wel onderscheiden van de specialisten. Het team van FDY heeft de complete opdracht vakkundig opgepakt en zeer netjes afgerond. De communicatie in het voortraject verliep soepel en er wordt ruim tijd besteed aan een goede oplevering samen met de klant. Na een week in productie lijken de nieuwe panelen ongeveer 40% meer op te leveren dan de oude en dat is mooi meegenomen.
Alexander
Zeer professioneel bedrijf. Personeel werkt hard en zeer zorgvuldig gaan geen problemen uit de weg ...
Meer lezen
Bert
Zeer professioneel bedrijf. Personeel werkt hard en zeer zorgvuldig gaan geen problemen uit de weg en gaan pas weg als alles geregeld is. Kort om een dikke 10 zeker voor de elektriciens.
Bert
Flinke partij zonnepanelen laten installeren. Meer dan 15 offertes aangevraagd, FDY kwam qua prijs/kwaliteitsverhouding bovenaan. ...
Meer lezen
Marc Teuwsen
Flinke partij zonnepanelen laten installeren. Meer dan 15 offertes aangevraagd, FDY kwam qua prijs/kwaliteitsverhouding bovenaan. Aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zonnepanelen, geeft zekerheid. Inclusief BTW teruggave service. Is een familiebedrijf, met betrokken en deskundige medewerkers. Goed advies. Installatie in 1 dag, beleefde nette medewerkers. Eigenaar heeft 15 jaar ervaring als elektricien, Komen alle afspraken na, overtroffen de verwachtingen. Beveel dit bedrijf van harte aan!
Marc Teuwsen
Snelle en goede afhandeling. Prima voorlichting en begeleiding! Erg tevreden over de dienstverlening en geplaatste ...
Meer lezen
Kevin Pastor
Snelle en goede afhandeling. Prima voorlichting en begeleiding! Erg tevreden over de dienstverlening en geplaatste zonnepanelen. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden.
Kevin Pastor
Super professioneel geholpen door FDY de 16 zonnepanelen liggen er nu een half jaar en werken ...
Meer lezen
Dominique
Super professioneel geholpen door FDY de 16 zonnepanelen liggen er nu een half jaar en werken perfect, netjes afgewerkt in overleg. Na een paar maanden had ik toch een lekkage omdat er een pan was gebroken onder het paneel wat kan gebeuren uiteraard. En binnen 24h na het melden is het gerepareerd door FDY wat een super service ik ben zeer content met deze installateur dank jullie wel 👌🏻
Dominique

Contact opnemen

Heb je vragen?