extra garantie

Stichting Garantie Fonds Zonzeker.

Wij vinden het belangrijk dat je lang kunt genieten van de zonnepanelen. Wij staan achter onze service en kwaliteit en geven daarom ook 10 jaar garantie op de installaties die wij plaatsen. Toch gaan we graag nog een stap verder, want wat als we om wat voor reden dan ook over 10 jaar niet meer bestaan? Dan kun je terugvallen op het Garantiefond ZonZeker.

www.zonzekerzonderzorgen.nl

Omdat wij de betrouwbare en duurzame service belangrijk vinden, hebben wij ons aangesloten bij een garantiefonds voor zonnepanelen. Stichting Garantiefonds ZonZeker voldeed aan al onze wensen en de wensen van onze klanten:

  • Ze staan goed aangeschreven en hebben een uitmuntende score op Google
  • Ze bieden garantie bij een faillissement of bij problemen met het bedrijf
  • Er zijn meerdere pakketten waaruit onze klanten kunnen kiezen
  • Het is een garantiefonds, specifiek voor zonnepanelen
  • Ze stellen belangrijke eisen, alleen vakbekwame bedrijven mogen zich aansluiten bij deze Stichting

Stichtig Garatiefonds ZonZeker kiest ervoor om alleen te werken met bekwame en gecertificeerde vakmensen. Een bedrijf moet getoets worden aan strenge eisen, zo ben je verzekerd van veiligheid en kwaliteit. FDY Installaties is aangesloten bij en dus goedgekeurd door Garantiefonds ZonZeker. Zo heb je naast onze garantie, ook nog de garantie van het fonds, mocht er iets met FDY Installaties als bedrijf gebeuren. Zo blijf je verzekerd van professionele plaatsing, reparatie en garantiewerkzaamheden.

Samenwerkingspartners.

Omvormers.

reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Wat een goed bedrijf vriendelijk, waren op tijd, werken echt super goed je krijgt een 10. ...
Meer lezen
Danielle
Wat een goed bedrijf vriendelijk, waren op tijd, werken echt super goed je krijgt een 10. Danny uit maarssenbroek
Danielle
Eind januari heeft FDY installatie 16 zonnepanelen op ons gezamenlijke dak geplaatst. Ondanks dat er vier ...
Meer lezen
freek Terberg
Eind januari heeft FDY installatie 16 zonnepanelen op ons gezamenlijke dak geplaatst. Ondanks dat er vier panelen anders kwamen te liggen dan vooraf aangegeven waren we tevreden. Bij mij is er geboord om via de kelder bij mijn meterkast te komen. Nu is dat niet goed afgedekt waardoor mijn kelder onder water kwam te staan. Na verschillende appjes, belletjes om te vragen om langs te komen zijn ze langsgekomen en hebben ze het dichtgekit. Ook dit hielp niet en na verschillende appjes en belletjes, mocht ik de elektricien zelf bellen om een afspraak te maken. De omgekeerde wereld lijkt mij. De elektricien zal langskomen, maar kwam niet. Slechte interne planning gaf de elektricien aan. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds niet langsgekomen om het probleem op te lossen. Al met al voor after-service moet je bij deze partij zeker niet zijn. Een partij die de wind in de rug had/heeft, maar de zeilen te klein zijn om ze op te vangen.
freek Terberg
Afgelopen maandag 8 zonnepanelen laten leggen door FDY. Ze zijn echt een sterke team en helpen ...
Meer lezen
ibrahim Yildirim
Afgelopen maandag 8 zonnepanelen laten leggen door FDY. Ze zijn echt een sterke team en helpen je graag. Zeker een aanrader en profesioneel.
ibrahim Yildirim
Duidelijke informatie over zonnepanelen en daarna correct geleverd en aangesloten. Van A tot Z prima ...
Meer lezen
Han
Duidelijke informatie over zonnepanelen en daarna correct geleverd en aangesloten. Van A tot Z prima geregeld.
Han
Zonnepanelen laten plaatsen door FDY, en erg tevreden over de installatie, prijs-kwaliteit, klantvriendelijkheid en nazorg. ...
Meer lezen
Wibo
Zonnepanelen laten plaatsen door FDY, en erg tevreden over de installatie, prijs-kwaliteit, klantvriendelijkheid en nazorg. Zeker een aanrader!
Wibo
Afgelopen week heeft FDY installaties 20 extra zonnepanelen geïnstalleerd op mijn huis. Om plaats...
Meer lezen
Alexander
Afgelopen week heeft FDY installaties 20 extra zonnepanelen geïnstalleerd op mijn huis. Om plaats te maken moesten ook een aantal oudere panelen worden verhuist naar een ander dakvlak. Ik heb bij meerdere partijen offertes uitgevraagd en kreeg bij FDY het gevoel dat ze de materie echt begrijpen. Door mijn elektrotechnische opleiding kan ik de cowboys zelf wel onderscheiden van de specialisten. Het team van FDY heeft de complete opdracht vakkundig opgepakt en zeer netjes afgerond. De communicatie in het voortraject verliep soepel en er wordt ruim tijd besteed aan een goede oplevering samen met de klant. Na een week in productie lijken de nieuwe panelen ongeveer 40% meer op te leveren dan de oude en dat is mooi meegenomen.
Alexander
Zeer professioneel bedrijf. Personeel werkt hard en zeer zorgvuldig gaan geen problemen uit de weg ...
Meer lezen
Bert
Zeer professioneel bedrijf. Personeel werkt hard en zeer zorgvuldig gaan geen problemen uit de weg en gaan pas weg als alles geregeld is. Kort om een dikke 10 zeker voor de elektriciens.
Bert
Flinke partij zonnepanelen laten installeren. Meer dan 15 offertes aangevraagd, FDY kwam qua prijs/kwaliteitsverhouding bovenaan. ...
Meer lezen
Marc Teuwsen
Flinke partij zonnepanelen laten installeren. Meer dan 15 offertes aangevraagd, FDY kwam qua prijs/kwaliteitsverhouding bovenaan. Aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zonnepanelen, geeft zekerheid. Inclusief BTW teruggave service. Is een familiebedrijf, met betrokken en deskundige medewerkers. Goed advies. Installatie in 1 dag, beleefde nette medewerkers. Eigenaar heeft 15 jaar ervaring als elektricien, Komen alle afspraken na, overtroffen de verwachtingen. Beveel dit bedrijf van harte aan!
Marc Teuwsen
Snelle en goede afhandeling. Prima voorlichting en begeleiding! Erg tevreden over de dienstverlening en geplaatste ...
Meer lezen
Kevin Pastor
Snelle en goede afhandeling. Prima voorlichting en begeleiding! Erg tevreden over de dienstverlening en geplaatste zonnepanelen. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden.
Kevin Pastor
Super professioneel geholpen door FDY de 16 zonnepanelen liggen er nu een half jaar en werken ...
Meer lezen
Dominique
Super professioneel geholpen door FDY de 16 zonnepanelen liggen er nu een half jaar en werken perfect, netjes afgewerkt in overleg. Na een paar maanden had ik toch een lekkage omdat er een pan was gebroken onder het paneel wat kan gebeuren uiteraard. En binnen 24h na het melden is het gerepareerd door FDY wat een super service ik ben zeer content met deze installateur dank jullie wel 👌🏻
Dominique

Contact opnemen

Heb je vragen?