Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker!

Wat dat betekent? Dubbele garantie!

Als u ons kent dan weet u dat wij 10 jaar garantie geven op de installaties die wij plaatsen. Fantastisch natuurlijk. Maar we kregen ook de vraag: ‘Wat als jullie niet meer bestaan over 10 jaar?’ En: ‘Wat als jullie failliet gaan, krijg ik dan nog wel garantie?’

Garantiefonds Zonnepanelen

Omdat wij uw vragen, zorgen en wensen belangrijk vinden zijn we op zoek gegaan naar een garantiefonds voor zonnepanelen. Stichting Garantiefonds ZonZeker voldeed aan al onze wensen en de wensen van onze klanten:

  • Ze staan goed aangeschreven en hebben een uitmuntende score op Google
  • Ze bieden garantie bij een faillissement of bij problemen met het bedrijf
  • Er zijn meerdere pakketten waaruit onze klanten kunnen kiezen
  • Het is echt een garantiefonds voor zonnepanelen
  • Ze stellen belangrijke eisen, alleen vakbekwame bedrijven mogen zich aansluiten bij deze Stichting

Kies voor veiligheid

Het is belangrijk dat uw installatie aangesloten wordt door vakmensen. Wanneer een bedrijf aangesloten is bij Stichting Garantiefonds ZonZeker dan weet u dit zeker. Pas nadat een bedrijf getoetst is en aan strenge eisen voldoet mag het bedrijf zich aansluiten bij dit garantiefonds voor zonnepanelen.

Wat houdt het in?

Doordat wij aangesloten zijn bij dit garantiefonds zijn wij nu ook een ZonZeker installateur. Dit betekent dat als er iets mis gaat met ons als bedrijf u alsnog zeker bent dat uw installatie wordt geplaatst en dat er garantiewerkzaamheden worden uitgevoerd.

Wat voor garantie krijg ik?

Doordat wij een ZonZeker installateur zijn krijgt u standaard het ZonZeker Budget certificaat. Dit houdt in dat u gedekt bent wanneer wij als bedrijf failliet gaan. Zelfs tot en met de levering/montage van de panelen.

Verder kunt u als u een klacht heeft tijdens de oplevering van uw installatie bij de stichting terecht. U kunt zelfs kiezen om uw certificaat uit te breiden en extra opties toe te voegen als u dit wilt. Lees hierover meer op www.zonzekerzonderzorgen.nl

Wilt u dus zonnepanelen en weet u niet welk bedrijf u moet kiezen? Controleer dan of een bedrijf aangesloten zit bij deze stichting. Dan heeft u dubbele zekerheid.

Wij zijn erg blij dat we aangesloten zitten bij dit garantiefonds zodat onze klanten dubbele zekerheid hebben en in alle rust, zonder zorgen, genieten van hun installatie. Daar krijgen wij energie van!