Onze diensten.

Zonnepanelen

Laadpalen

Airconditiong

Warmtepompen

Meterkasten

Service & onderhoud

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een duurzame en rendabele manier om je energieverbruik te verminderen. De zonnepanelen op jouw dak zorgen ervoor dat je kunt voorzien in je eigen stroom, op een milieubewuste manier. Hiermee worden dus niet alleen de maandelijkse uitgaven verlaagd, maar draag je ook bij aan het verminderen van CO2-uitstoot. Hiermee ben je klaar voor een energiezuinige en groene toekomst.

Wij zorgen voor kwalitatieve en deskundige plaatsing van de zonnepanelen. Gegarandeerd hoge kwaliteit zonnepanelen en vakkundige snelle service. Hierbij denken we ook met je mee, zodat we de oplossing kiezen die het best geschikt is voor jouw situatie. Daardoor ben je verzekerd van het hoogst mogelijke rendement en levensduur van de zonnepanelen. FDY Installaties is aangesloten bij Garantiefonds ZonZeker, zo ben je verzekerd van hoogwaarde zonnepanelen en professionele installatie door gecertificeerde installateurs.

Laadpalen

Ben je in het bezit van een elektrische auto? Dan kan het laten installeren van een eigen laadpaal aan huis een interessante keuze zijn. Zo kun je altijd verzekerd van een volle accu als je de weg op gaat. Daarnaast is het een voordelige keuze en in combinatie met zonnepanelen ook een duurzame manier van laden. De manier om kosten te besparen en nog duurzamer onderweg te zijn.

Er zijn verschillende laadoplossingen mogelijk. Met een paal, aan de muur en met een vaste kabel. We denken met je mee in welke oplossing het best geschikt is jouw situatie. We installeren de laadpaal snel en professioneel. Zo kun je dezelfde dag nog jouw auto volladen aan huis, zonder wachttijden, en met groene stroom

Airconditioning

Wil je een ruimte of je gehele huis koelen? Dan is een airconditioning een perfecte oplossing. We bieden airconditioning aan met verschillende merken. We zorgen er altijd voor dat we voorafgaand aan installatie een inspectie komen doen, zodat we je van het beste advies kunnen voorzien.

Wist je trouwens dat je ook perfect je huis kan verwarmen met een airconditioning? Daarnaast bestaan er modellen die naast de verkoelende en verwarmende functie, ook een luchtzuiverende functie hebben. Perfect voor mensen met allergieën of bijvoorbeeld hooikoorts.

FDY Installaties verzorgt de totaaloplossing voor de levering en plaatsing van zonnepanelen, elektrische laadpalen, nieuwe meterkasten en batterijsystemen bij jou thuis. Er is zoveel informatie te vinden over zonnepanelen, dat het soms erg verwarrend kan zijn. Daarom denken we ook met je mee in welke oplossing het best bij jouw situatie past. Welke zonnepanelen en omvormers zijn geschikt en wat is er nodig in bijvoorbeeld de meterkast om dit werkend te krijgen. We kijken naar het totaalplaatje en denken ook mee hoe je de investering zo snel mogelijk weer kunt terugverdienen.

Warmtepompen

Onze gekwalificeerde en ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige installatie van uw warmtepomp, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften en de kenmerken van uw pand. Of het nu gaat om een lucht-water, water-water, of grond-water warmtepomp, wij hebben de expertise om het systeem te installeren dat het beste past bij uw situatie.

De voordelen van een warmtepomp zijn talrijk. Allereerst vermindert het gebruik van een warmtepomp uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, waardoor u uw ecologische voetafdruk verkleint en bijdraagt aan een schonere toekomst. Bovendien biedt een warmtepomp een zeer efficiënte verwarmingsoplossing, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening op lange termijn.

Met een warmtepomp geniet u ook van een comfortabel binnenklimaat, met gelijkmatige verwarming in de winter en verkoeling in de zomer. Daarnaast zijn warmtepompen relatief onderhoudsarm en gaan ze lang mee, wat resulteert in een duurzame investering in het comfort en de waarde van uw woning of bedrijfspand.

Meterkasten

Voor het gebruik van groene stroom in huis, zijn er vaak aanpassingen nodig in de meterkast. Wij maken een compleet plan op maat, zodat jouw meterkast klaargemaakt kan worden voor het gebruiken van duurzame energie. We installeren een nieuwe meterkast, passen de huidige meterkast aan of sluiten omvormers aan voor de zonnepanelen. Zo kun je optimaal gebruik maken van de groene stroom die wordt opgewerkt en waar mogelijk ook de energie salderen.

Batterijsystemen

Op dit moment is het nog mogelijk jouw groene stroom te salderen, dus terug te leveren aan de energiemaatschappij. Hierdoor wordt alle opgewekte stroom goed gebruikt en kun je extra geld besparen met jouw zonnepanelen. Vanaf 2025 zal de mogelijkheid om te salderen langzaamaan verminderd worden en in 2031 helemaal verdwijnen.

Een goede optie is dan het installeren van batterijsystemen in huis. Deze systemen maken het mogelijk om de opgewerkte zonne-energie op te slaan. In de wintermaanden wek je minder energie op, dus die energie wil je zorgvuldig gebruiken. Overdag wek je energie op, maar je zult de stroom vooral in de avond nodig hebben. De opgewerkte energie kan worden opgeslagen in het batterijsysteem, zodat deze in de avond gebruikt kan worden. Zo maak je nog steeds optimaal gebruik van de opgewekte stroom en de besparende en duurzame voordelen van zonne-energie. Door het tijdig laten installeren van de batterijsystemen voor jouw zonnepanelen, ben je klaar voor de toekomst.

Service & onderhoud

Bij FDY Installaties gaan we verder dan alleen installeren; we bieden ook uitgebreide service en onderhoud voor uw verwarmings- en koelsystemen. Ons toegewijde team van ervaren technici staat klaar om ervoor te zorgen dat uw installaties optimaal blijven presteren, jaar na jaar.

Met regelmatig onderhoud van uw verwarmings- en koelsystemen kunt u problemen vroegtijdig opsporen en voorkomen, waardoor ongeplande uitval tot een minimum wordt beperkt. Bovendien zorgt goed onderhoud ervoor dat uw systemen efficiënt blijven werken, wat resulteert in lagere energiekosten en een langere levensduur van de installaties.

Onze servicecontracten zijn flexibel en kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Of het nu gaat om periodieke controles, reparaties of 24/7 noodhulp, bij FDY Installaties kunt u rekenen op snelle en betrouwbare service van hoog niveau.

Kies voor gemoedsrust en betrouwbaarheid met de service en onderhoudsdiensten van FDY Installaties. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen het meeste uit uw verwarmings- en koelsystemen te halen.

Contact opnemen

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Samenwerkingspartners.

Omvormers.