Hoe gaan wij te werk?

lees er alles over in 3 stappen

Stap 1

Vul hieronder het formulier in en
ontvang advies op maat in uw mailbox.

Stap 2

Stelt u zich voor dat u een installatie laat plaatsen en dat u de plek van de installatie geen mooie plek vindt? Sterker nog, u schrikt van de bekabeling. Daar was u niet op voorbereid! Dat is een situatie wat zeker weten niet voorkomt wanneer u uw installatie door ons laat installeren. Wij vinden het heel erg belangrijk dat u precies weet wat u kan verwachten. Daarom komen wij vrijblijvend langs om de mogelijkheden in uw huis of op uw landgoed te bepalen, te laten zien en uit te leggen.

Tijdens deze afspraak kijken we waar de installatie het best tot z’n recht komt en waar de kabels langs gaan lopen. Dit bespreken we met u en laten we u zien. Na dit bezoek ziet u precies voor zich hoe de installatie eruit komt te zien. Op basis van deze afspraak en de offerte maakt u de keuze.

Stap 3

Als u akkoord bent met de offerte en precies weet hoe de installatie eruit gaat zien dan gaan we de installatie dag in plannen en natuurlijk de zonnepanelen bestellen.

Op de dag van de installatie komen we alles bij u plaatsen. Wij regelen alles voor u. Nog beter, op de dag van de installatie gaat u gelijk beginnen met het terugleveren van zonne-energie!

Extra
We helpen u met het installeren van een app op uw telefoon. Met deze app krijgt u inzicht en kan u precies zien hoeveel u teruglevert.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag een gratis vrijblijvend gesprek aan!